Mikor nem működnek a dolgaid? Mikor nem szereted Önmagad? Mikor nem szeretnek mások? Mire fókuszálsz amikor minden rosszul sül el? Miért vagy sikertelen? Miért vagy beteg? Miért vagy fáradt?

Ezek a helyes kérdések, vagy inkább ezek?

Mikor működnek a dolgaid? Mikor szereted Önmagad? Mikor szeretnek mások? Mire fókuszálsz amikor minden jól megy? Miért vagy sikeres? Miért vagy szerencsés? Miért vagy egészséges? Miért vagy energiadús?

Mely kérdések keltették jobban fel az érdeklődésedet?

Ha az első akkor nagy bajban vagy, ha a második akkor bajban vagy.

Ha tudod a válaszokat akkor Legenda vagy!

A célom az, hogy Legendává tegyelek!

Ha megmondom a választ Legendává teszlek?

Ha elhiszed akkor igen, ha nem akkor vagy már Legenda vagy, vagy félsz és nem mersz azzá válni.

Nézzük a válaszokat!

Akkor nem működnek a dolgaid, ha nem önmagad vagy. Ekkor nem szereted Önmagad. Valójában ez egy hamis adat, mert ha nem szereted Önmagad akkor nem önmagadat nem szereted, hanem valaki mást aki azt csinálta, amit te épp csinálsz. És emiatt nem szeretnek mások sem, mert valaki olyan szerepét játszod el akit te sem szerettél. Ilyenkor minden rosszul sül el, mert a figyelmedet arra fordítod, hogy a hibáidat kijavítsd. De Neked nincsenek hibáid. Valaki másnak vannak hibái akit épp utánzol. Ezért vagy sikertelen, mert az a valaki más szintén sikertelen volt. És ezért vagy beteg és fáradt, mert a sikertelen kapcsolatod szintén beteg volt és fáradt. Nem Te vagy!

Akkor működnek a dolgaid, ha Önmagad vagy. Ilyenkor szereted magad és mások is szeretnek. Azért szeretnek, mert arra fókuszálsz ami jó bennük és azt erősíted és ezzel segítesz nekik. Azáltal, hogy segítesz nekik sikeres leszel és szerencsés. Azért leszel szerencsés, mert a figyelmed azokat a dolgokat erősíti ami ezt idézi elő. Egészséges és energiadús leszel, mert nincs ami visszahúz.

Ösztönösen tudod, hogy mit kell tenned, vagy mit kell épp enned. Ha pl beteg vagy, vagy magas vérnyomásod van és azt mondják neked, hogy szedjed a vérnyomáscsökkentő gyógyszert és életed végéig szeded és a célod azon lesz, hogy a vérnyomásodat mindig kordában tartsd. Arra fókuszálsz mi helytelen benned és nem arra, hogy mi a helyes. Ha helyre hozod az omega 6/3 egyensúlyodat, akkor az okát kezeled és rendben is vagy. Arra fókuszálsz, hogy a tested hogyan működik jól. Ha a sejtátjárhatóságod laza, akkor a szívnek nem kell erőlködnie, hogy átpréselje az oxigént a sejtekbe.

Ugyanúgy ha arra fókuszálsz, hogy mi a jó a másikban, akkor nem kell erőlködni azon, hogy egymást kritizálva nem haladtok semerre és egyikőtök sem lesz tőle boldog.

Van egy kedvenc íróm, akit nyersen szeretek. Annyira erőteljes a kommunikációja írásban, hogy teljesen magával ragad. Aztán elkezdett nyerstelen lenni és még mindig kiválóak az írásai, de nem annyira mint az eredeti, korábbi művei.

Azt írja: „Úgy jelent meg, ahogyan hagytam, nyers szöveggel, tele elgépeléssel, helyesírási hibával „ és aztán még ezt „Olyan kicsi betűvel lett nyomtatva, hogy többen is kérdezték, kapnak-e szemüveget a könyv mellé, vagy adunk-e kupont új szemüveg vásárlásához. „, meg ezt „Emlékszem, néha napokra le kellett állnom, annyira megviselt egy-egy bekezdés a rengeteg szóismétléssel, ami egykor fel sem tűnt… „.

Ha kommunikálsz valamit, akkor kommunikáld úgy ahogy van, úgy ahogyan az elmédben megjelent. És az átmegy. Ha valakinek a helyesírási hibák mennek át, meg a kis betűk az egyszerűen azt mutatja, hogy a mókusok visítanak. Ők nem a barátaid, ők azok akik a szerencsétlen mamájukat dramatizálják. Azok, akik megtalálják a hibát bármiben. Ők keresik a hibákat és büszkék arra, hogy rámutathatnak egy helytelen tettre. Úgy tűnik mintha igazuk lenne, de ha megvizsgáljuk a statisztikájukat, kiderül soha nem vittek végre semmi komolyat, nem mozdultak ki soha a komfrontzónájukból.

Ilyenkor neked annyi a dolgod, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyod őket. Mivel a figyelmednek hol kell lenni? Azokon a dolgokon amik működnek. Náluk is működik, hisz rávetted őket, hogy olvassanak bele, szóval eladtál nekik valamit. Köszönd meg, hogy beleolvastak és kívánj nekik szép hetet!

Hogyan lehetsz nyers? Hogyan lehetsz eredeti?

Erre azt mondják, hogy legyél csak Önmagad! Na most aki ezt mondja az még mindig nem érti. Ő egy hibádra hívta fel a figyelmed. Nagyon veszélyes területre térünk, mert valóban igaza van, de mégsem. Miért?

Mert ha igaza lenne akkor arra fókuszálna ami jó benned és akkor automatikusan segítene neked, hogy Önmagad legyél.

Az embereknek nem kell felhívni a figyelmét a hibáikra. Vagy a lehetséges hibákra. Nem tudnak nem hibázni. Hisz itt élnek a Földön és be vannak zárva egy testbe. A hibák fókuszálása visz minket lefelé a spirálon.

Szóval a nagy kérdés, hogy hogyan tudok segíteni valakinek aki láthatóan hibázik az életében. A látványos jelek: pénztelenség, betegség, túlsúly, boldogtalanság…

Hát úgy, hogy megnézed mi a jó benne? Mi az amit meg tudsz csodálni?

Nem könnyű, de ha ki akarsz keveredni a lefelé menő spirálból akkor abba kell hagynod a hülyék szapulását és megfigyelni, hogy mi a jó bennük és mit tudsz kihozni belőlük ami segíti a túlélésedet és a túlélésüket.

Szóval a tanácsom az, hogy segítsd a társaidat, hogy egészségesek és sikeresek legyenek. Ha már megvan az eszközöd hozzá, akkor csak folytasd a sikeres akcióidat!

Ha nincs!

Akkor van egy ajánlatom Számodra!

10 olyan Barátra van szükségem, aki hajlandó segíteni abban, hogy létrehozzunk egy olyan csapatot, ahol kihozzuk egymásból a nyerset és mint Önmagunk szabadon tudjunk IGAZ adatokat átadni a társadalomnak. És átvehetssük a megérdemelt 10 ezer eurós csekkünket! 🙂

Ezen a héten a vállalkozásod elindításához szükséges tőkéd felét én állom!

Hívj!

30-388-6660

Írj!

Tesztelj!